Chemical Guys Honeydew 473ml - Bollnäs Bilvård
 • Reducerat pris
Chemical Guys Honeydew 473ml
 • Chemical Guys Honeydew 473ml

Chemical Guys Honeydew 473ml

197,10 kr 10%
219,00 kr
157.68 exkl. moms
Sista produkten i lager

CWS_110_16

Tvätta din bil med fantastiskt snowfoam! Honeydew Snow Foam är det första bilschampot som är specifikt designat för att generera rikliga mängder av skum i en skumkanon eller skumpistol.

Munstyckes flödesberäknare

Skriv in uppgifterna i fälten och tryck på beräkna för att få fram korrekt munstycksstorlek

Det är väldigt viktigt att välja rätt diameter på spolmunstycket för att få optimalt tryck och skarphet i strålen. Har man för liten diameter kand det bli att högtryckstvätten inta startar. För stort kan man få dålig effekt.
OBS! Kalkylatorn är endast för en referens, det är ingen garanti på optimal prestanda
Referens

Du ska ha diameter:

Injector Nozzle

Air Injector Nozzle

Diffusor Nozzle

Varför ska du köpa denna produkt?

 • - Överlägsen ytrengöring
 • - Avancerad skummande teknik, High Suds
 • - Perfekt för beröringsfri-, tvåhinkars-, eller skummande biltvätt
 • - Idealisk för vårdande tvätt
 • - Sköljer rent utan att lämna några rester
 • - Säker för vax och försegling
 • - Tar bort sot, anhopningar och smuts
   

Använd Honeydew Snow Foam för en beröringsfri tvätt av din uppvisningsbil, eller som en del av din tvåhinkstvätt på din vinterkrigare som täckts av salt, lera och dynga. Traditionella tvättmetoder rör ut smutsen på målade ytor, orsakar repor och förslitningar som tar bort lystern från din bil. Genom att använda Honeydew Snow Foam med en skumpistol eller skumkanon när du tvättar bilden reducerar du kraftigt risken att repa bilen under tvätt, samtidigt som du adderar massvis med glädje till processen.

Den nya Honeydew Snow Foam är kraftigare, smidigare och mer skonsam än någonsin tidigare. Kraftfulla hypertensider tränger genom smuts och sot, tar bort det från känslig billack med hjälp av miljoner av skrubbande bubblor, spola sedan säkert vatten och skölj bort det från lacken för en repfri tvätt.

Förvandla varje söndagsmorgon till ett skumparty med Chemical Guys Honeydew Snow Foam. Honeydew Snow Foam är skonsam och ytsäker, vilket gör att den kan tvätta alla ytor på ditt fordon, från däcken till lacken. Den pH-balanserade formulan tillåter dig till och med att tvätta din bil eller lastbil i direkt solljus. Honeydew Snow Foam sköljer rent varje gång för en skinande yta som väcker uppmärksamhet.

Den höga skumnivån som skapas av Honeydew Snow Foam gör detta high-tech rekonditioneringsschampo perfekt för skumkanoner och skumpistoler.