Sponsringansökan

SPONSORPROGRAM

Sponsring

Vi gillar verkligen sponsring! Vi tycker om att hjälpa drivna, engagerade bil / bilvårds intresserade personer som brinner för det dem gör samtidigt som de hjälper oss att synas, Win-win! När det gäller sponsring är det viktigt att båda parter är nöjda för att det ska bli ett bra samarbete, därför stället vi vissa krav på de vi sponsrar och även krav på oss själva.

 

Vad är kraven för att bli sponsrad?

För att kunna bli sponsrad ställer vi som sagt vissa krav.

Det är viktigt att du sköter allt snyggt och professionellt eftersom du som sponsrad representerar oss som företag, du ska se dig själv som en ambassadör i vårt företag. Samt är det viktigt att du är seriös, driven och aktiv.

Vi kräver att vid all typ av sponsring att dokumentera alla produkterna / tjänster, detta kan vara i form av filmer eller foton, materialet ska vara seriöst och genomtänkt. Materialet kommer att användas i marknadsföringssyfte och postas på sociala medier såväl som i andra kanaler. Genom att godkänna våra krav och ansöka om sponsring ger du Bollnäs Bilvård AB rätt att använda bilderna och filmerna fritt i marknadsföring. Vi kräver att materialet skickas in till oss på info@bollnasbilvard.se inom 3 månader efter att produkterna tagits emot.

Vi tycker om dessa typer av material:
-Före & Efter bilder / filmer
-Film Guider
-”Feel good” filmer

Vi kräver även att du som sponsrad ska ha våra dekaler på din bil under hela samarbetstiden (Det vill säga 3 månader om inget annat avtalats)

Du ska även nämna oss i ALLA marknadsföringssammanhang, ex. evenemang, Youtube, Instagram, Facebook och andra sociala medier.
På Youtube, Instagram och Facebook är det enklast att tagga och hashtagga: @bollnasbilvard #bollnäsbilvård

 

Vad finns det för olika typer av sponsring?

Vi har lite olika typer av sponsring. Dessa 2 är de vanligaste typerna av sponsring:

-A Sponsring
Personen får kläder och dekaler samt produkter / tjänster av oss.

-B Sponsring
Personen får kläder och dekaler samt tillgång till speciella sponsorrabatter på vårt sortiment med ruskigt bra rabatter som man kan spara in rejält med pengar.

Vad får vi ut av att sponsra dig?

Som sagt ovan så får vi material vi kan använda i marknadsföringssyfte samt du som sponsrad som sprider oss! Men du hjälper även till att upplysa andra om branschen, hur roligt det är med bilvård och alla produkter som finns, hur lätt man kan göra biltvätten eller hur ingående och komplicerad man kan göra den! Detta hjälper hela branschen vidare i utveckling vilket gynnar alla.