Autoglym Polar Collection - Bollnäs Bilvård
  • Reducerat pris
Autoglym Polar Collection
  • Autoglym Polar Collection
  • Autoglym Polar Collection
  • Autoglym Polar Collection
  • Autoglym Polar Collection
  • Autoglym Polar Collection

Autoglym Polar Collection

299,00 kr 186,00 kr
485,00 kr
239.2 exkl. moms
Delivery I Lager

9796

BBV Rating (?)

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5
Grymt bra produkter. Rekommenderar starkt till dem som vill testa nya produkter utan att behöva köpa på sig alldeles för stora volymer.

Munstyckes flödesberäknare

Skriv in uppgifterna i fälten och tryck på beräkna för att få fram korrekt munstycksstorlek

Det är väldigt viktigt att välja rätt diameter på spolmunstycket för att få optimalt tryck och skarphet i strålen. Har man för liten diameter kand det bli att högtryckstvätten inta startar. För stort kan man få dålig effekt.
OBS! Kalkylatorn är endast för en referens, det är ingen garanti på optimal prestanda
Referens

Du ska ha diameter:

Injector Nozzle

Air Injector Nozzle

Diffusor Nozzle

Autoglym Polar Collection  Premium Foam kem, Förtvätt > Schampo > Försegling.

Ett riktigt premiumpaket från Autoglym, deras Polar Serie är något som verkligen har imponerat. Nu finns även det i mindre volymer för dem som kanske vill prova på först innan man köper stora volymer (Finns i vårt sortiment), eller om man vill ge iväg en riktigt fin present.

Alla förpackningar är på 500ml volymer.

Polar Blast - Förtvättsmedel
Högskummande förtvättsmedel som rengör på djupet, löser ingrodd smuts och minskar risken för repor då mer smuts löses upp innan svampning.

Autoglym Polar Wash - Bilschampo
Andra steget i serien. Högskummande schampo som ger ett extremt tjock skumtäcke som ger låg friktion vilket också minskar risken för repor. Lämnar fin och glansig yta.

Autoglym Polar Seal - Försegling
Denna produkt är en av våra favoriter, ger grym avrinning RIKTIGT enkelt och EXTREMT drygt! Du tillsätter endast 40ml på 200ml rent vatten, så ungefär 40ml koncentrat går åt för 1 behandling! Skyddar lacken i ca 3-5 månader, ger högglansig yta och grym vatten- och smutsavvisande effekt! Tar ca 1-2 minuter att applicera

Varför denna produkt?

  • Enkelt att applicera ett tjockt och härligt lager skum på ytan
  • Effektiviserar tvätten!
  • Passar starkare högtryckstvättar!

BBV’s rekommenderade instruktioner

Rengör ytan noggrant och se till att den är torr och helt ren innan applicering.

Maskera gummi/plast detaljer!

Skaka flaskan väl innan användning (Gäller ALLA medel / kem)

Applicera ca 3-5st ”ärt” storlekar och bearbeta en ca 0.5m2 stor yta åt gången.

Polera med lätt tryck tills önskat resultat uppnås.

Vi rekommenderar att köra med en oscillernade polermaskin för säkrast användning och bäst resultat.

Polar Blast

1. Innan du sätter igång måste du se till att karossen och fälgarna har svalnat så att de går att röra och att fordonet inte utsätts för direkt solljus.

2. Polarblästring (Polar Blast) kan blandas ut olika beroende på hur fast skum som önskas. En bra utgångspunkt är att blanda 1 dl av produkten med 5 dl vatten i din skumflaska. Justera skumpistolens inställningar efter behov för att öka eller minska mängden skum.

3. Spruta på Polarblästring (Polar Blast) på fordonet, börja nerifrån, och se till att alla utvändiga ytor är täckta, även glas och fälgar.

4. Låt Polarblästring (Polar Blast) sjunka in och börja verka på smutsen i upp till 10 minuter, men se till att det inte torkar in.

5. Skölj rikligt nerifrån och upp.

Polar Wash

1. Innan du sätter igång måste du se till att karossen och fälgarna har svalnat så att de går att röra och att fordonet inte utsätts för direkt solljus.

2. Vi rekommenderar en förtvätt med Autoglym Polar Blast för att lösa upp smutsen på ett skonsamt sätt. Om inte, skölj först av med vatten för att lösa upp kraftig förorening.

3. Polar Wash kan användas med olika spädningsgrader beroende på hur kompakt skum som önskas. Vi rekommenderar dock inte att använda en spädningsgrad som överstiger 50:50. Justera skumpistolens inställningar efter behov för att öka eller minska mängden skum. 250 ml blandning bör vara tillräckligt för att täcka en normal bil.

4. Spruta på Polar Wash på fordonet, börja nedifrån och säkerställ att alla utvändiga ytor täcks, inklusive glas och hjul.

5. Rengöringsmedlet kommer att börja lösa upp smutsen på alla ytor. För så grundlig rengöring som möjligt rekommenderar vi att arbeta in skummet med en svamp eller tvättvante.

6. Skölj noggrant nedifrån och upp och torka.

7. Polar Wash kan endast användas med högtryckstvätt och skumpistol. Högtryckstvättprodukter har inte utvecklats för användning på cabrioletter med tygsufletter.

8. Topptips – Avsluta med Polar Seal för att skapa en skyddande och vattenavstötande hinna

Polar Seal

1. Innan du sätter igång måste du se till att karossen och fälgarna har svalnat så att de går att röra och att fordonet inte utsätts för direkt solljus.

2. Vi rekommenderar att du börjar med ett snöskum som t.ex. Autoglym Polar Blast för att försiktigt lösa upp smuts och fortsätt sedan med Polar Wash för att avlägsna smuts eller föroreningar från din lack.

3. Det krävs bara en liten mängd Polar Seal. Tillsätt inte mer än 40 ml (tre kapsyler) i din skumflaska och tillsätt sedan minst 200 ml vatten. Detta är det enda som krävs för att täcka din bil. Det finns ingen mening att använda mer än 40 ml eftersom för mycket medel kan påverka finishen negativt.

4. Spruta på Polar Seal på en ren och våt bil och säkerställ att alla utvändiga ytor är täckta, men undvik att applicera direkt på vindrutan.

5. Spola noggrant av och torka din bil för en högglansig finish som är skyddad av en vattenavstötande hinna. Bilen måste torkas av med en duk och får inte lufttorka då det kan ge upphov till vattenfläckar.

6. Använd Autoglym Snabbglas (Fast Glass) för att tvätta av vindrutan och torkarbladen och säkerställa att inga fläckar uppstår.

7. Polar Seal är inte lämplig för användning på cabrioleter med tygsufflett.

The online JS minimizer tool helps you optimize your scripts for a better page loading speed.