Menzerna Poler & lackskydds Paket 250ml - Bollnäs AP5-Pack 2075-defaultCombination

Menzerna Poler & lackskydds Paket 250ml

Polerpaket med alla medel du behöver för att enkelt kunna polera upp de allra slitnaste lackerna och avslutningsvis ge ett riktigt bra skydd.


Volym
 • 250ml
 • 1L


Volym
 • 250ml
 • 1L


Volym
 • 250ml
 • 1L


Volym
 • 250ml
 • 1L
715,00 kr 51,00 kr
766,00 kr
572 exkl. moms
Delivery I Lager

PAKETBESKRIVNING

Paketet innehåller:

1 st Menzerna Heavy Cut Compound 400
Marknadens absolut bästa Grovrubbing, en uppdaterad version av den populära FG 500. Fungerar utmärkt med både lamull och skumrondell samt med både roterande eller oscillerande maskin. Fördelar med nya Fast Gloss är att den inte dammar, ger minimalt med polerrosor, kladdar inte och lätt att torka av.

1 st Menzerna Medium Cut Polish 2500
En mycket allround rubbing som används som en enstegs produkt. Produkten är vattenbaserad, silikonfri, dammar ej, lätt att polera och torka av samt fungerar på alla typer av lacker och den är även designad för dom nya typerna av reptåliga lacker. Ger en djup blank yta även på mörka lacker. Används med lamull för kraftigare avverkning och skummgummi för slutfinish. Används med roterande eller oscillerande maskin. Avverkning: 3,5 av 5 och Glans 3,5 av 5. enl. uppgift från Menzerna.

1 st Menzerna Super Finish Plus 3800
Super Finish är en ultrafin rubbing. Ett silikonfritt polermedel som snabbt avlägsnar fina sliprepor,  oxid, hologram och andra defekter på nya och äldre lacker. Efterlämnar en otroligt blank yta.  Används med roterande eller oscillerande maskin för slutfinish.  Avverking: 3 av 10 och glans 10 av 10.

1 st Menzerna Power Lock Ultimate Protection
Menzerna Power Lock Ultimate Protection är Menzernas första rena försegling som ger ett otroligt djup i lacken samt en avrinning som slår det mesta.Den absolut senaste polymer teknologin i denna produkt vilket ger en ett bra långtidsskydd ca 12 månader.

PAKETINNEHÅLL

Menzerna Heavy Cut Compound 400 är en grymt effektiv grovrubbing. Den är lättarbetad, dammar inte, ger minimalt med polerrosor och är lätt att torka av. Detta medel eliminerar repor motsvarande sandpapper 1200. Medlet används tillsammans med oscillerande eller roterande maskin i kombination med lammull eller skumrondell. 


Menzerna Heavy Cut Compound 400 kommer snabbt att bli en tillgång för den professionella rekonditionerings-branschen med dess förmåga att enkelt ta bort 1200 korn sliprepor, kraftiga repor, polerrosor och oxidering på alla lacksystem med en högblank finish som inte är normalt förväntas av en rubbing.

Menzerna Heavy Cut Compound 400 är säkert för lackeringsplatser då den inte innehåller silikoner eller vaxer - två saker som är oönskade nära färsk färg som hämmar färgen från korrekt härdning.
Menzerna Heavy Cut Compound 400 är den idealiska rubbingen för att ta bort upp till 1200 korn slipmärken på färsk färg eftersom det avverkar snabbt utan att skapa problem.
Heavy Cut Compound 400 dammar ej - något som är ett vanligt problem för de flesta andra rubbingar.

Avverkning: 8 av 10
Glans: 8 av 10

Vad är valet: Green Line?

Nu helt utan flyktiga organiska ämnen som är farliga för användarenl! 

Fortfarande helt fri från silikoner eller vaxer.

Datablad

Användningsområde
Rubbing / Grovrubbing

Menzerna Medium Cut Polish 2500 är en Medium-Rubbing. Det är en mycket allround rubbing som kan användas som en enstegs produkt. Produkten är vattenbaserad, silikonfri, dammar ej, lätt att polera och torka av samt fungerar på alla typer av lacker. Medlet är även designad för dom nya typerna av reptåliga lacker.


Underlätta polering med bra medel!

Detta medel är ett bra allround-polermedel. Många använder denna produkt som en enstegsprodukt då den både avverkar och lämnar en fin yta på lacken. 

Specifikationer

 • Användningsområde: Allround-polermedel
 • Volym: 250ml & 1L 
 • Kan användas som ett enstegs-polermedel

BBV´s Rekommenderade Instruktioner

 1. Tvätta bilen, Använd BBV ClayBar vid behov
 2. Torka bilen och rengör lacken med IPA
 3. Polera sedan bilen succesivt panel för panel
 4. Torka bort polermedlet och lägg något skydd t.ex. ULTI Ceramic V2

Datablad

Användningsområde
Polish / Rubbing

Ett silikonfritt polermedel som snabbt avlägsnar fina sliprepor, oxid, hologram och andra defekter på nya och äldre lacker. Efterlämnar en otroligt blank yta. Används med roterande eller oscillerande maskin för slutfinish. Avverking: 3 av 10 och glans 10 av 10.


Otrolig glans!

Använd detta polermedel för att bygga upp den sista glansen. Detta medel är utvecklat för att ge den maximala glansen, och det gör den även. 

Specifikationer

 • Användningsområde: Polish
 • Volym: 250ml
 • Egenskaper: Otrolig fin polish som lämnar bra tryck i glansen, silikonfri

BBV´s Rekommenderade Instruktioner 

 1. Tvätta bilen, Använd BBV ClayBar vid behov
 2. Torka bilen och rengör lacken med IPA
 3. Polera sedan bilen succesivt panel för panel
 4. Torka bort polermedlet och lägg något skydd t.ex. ULTI Ceramic V2

Datablad

Användningsområde
Finish / Polish

Menzerna Power Lock Ultimate Protection är ett lättarbetat lackskydd baserat på den senaste polymertekninken. Detta gör skyddet till ett långtidskydd med en hållbarhet på ca 12 månader. Skyddet lämnar en fin glans och ett bra djup i lacken. 


Håll bilen blank och lättvättad! 

Menzerna Power Lock Ultimate Protection är Menzernas första rena försegling. Förseglingen är otroligt lätt att applicera och lämnar ett grymt djup i lacken samt en avrinning som slår det mesta. Denna produkt är baserad på den absolut senaste polymertekniken, vilket gör att det är ett bra långtidsskydd som håller i ca 12 månader. 

Specifikationer

 • Användningsområde: Lackskydd
 • Volym: 250ml 
 • Skyddar mot UV-strålning 
 • Gör bilen lättvättad 

BBV´s Rekommenderade Instruktioner

 1. Tvätta bilen grundligt med t.ex. BBV degreaser HD, BBV Arti green och BBV Arti+
 2. Förbered lacken, polera och eller sprita bilen
 3. Skaka flaskan och applicera med hjälp av en applikator T.ex. Wax-applikator eller polermaskin och anpassad poler-rondell 
 4. Gör en panel i taget och applicera aldrig i direkt solljus
 5. Torka sedan av med mikrofiberduk

Datablad

Användningsområde
Vax / Finish