Chemical Guys Leather Cleaner 473ml - Bollnäs
  • Reducerat pris
Chemical Guys Leather Cleaner 473ml
  • Chemical Guys Leather Cleaner 473ml
  • Chemical Guys Leather Cleaner 473ml

Chemical Guys Leather Cleaner 473ml

211,50 kr 10%
235,00 kr
169.2 exkl. moms
Delivery I Lager

SPI20816

Det finns inget bättre än att ha fräscha och fina läderstolar. Det enda problemet är att läderklädsel snabbt tappar sin nya känsla och doft och det blir dessutom bara sämre med tiden. Men med denna produkt behöver du inte tänka på det. 

Munstyckes flödesberäknare

Skriv in uppgifterna i fälten och tryck på beräkna för att få fram korrekt munstycksstorlek

Det är väldigt viktigt att välja rätt diameter på spolmunstycket för att få optimalt tryck och skarphet i strålen. Har man för liten diameter kand det bli att högtryckstvätten inta startar. För stort kan man få dålig effekt.
OBS! Kalkylatorn är endast för en referens, det är ingen garanti på optimal prestanda
Referens

Du ska ha diameter:

Injector Nozzle

Air Injector Nozzle

Diffusor Nozzle

Varför ska du köpa denna produkt?

  • - Rengör skonsamt utan att skada lädret
  • - Den pH-balanserade formulan ger inte fläckar på läder och ändrar inte dess textur
  • - Bibehåller lädrets styrka, hållbarhet och utseende
  • - Tränger in i lädrets porer och tar bort och avskiljer smuts och oljor
  • - Lämnar inga sura rester och försämrar inte sömnaden

 

Håll dina lädersäten, läderklädsel och accessoarer rena med Chemical Guys Leather Cleaner. Den mjuka rengöringen tar bort smuts, fett, kroppsfetter, svett, matrester och ljusa fläckar från alla typer av naturligt läder, slitstarkt behandlat läder och syntetiskt lädermaterial. Sprillans nytt läder ser inte glansigt ut eller känns halkigt; det är när kroppsfetter, fett och smuts tränger in som det kan få det där blanka utseendet. Chemical Guys Leather Cleaner tar bort och separerar smuts och fett från djupet av materialets porer, vilket säkerställer en komplett rengöring. Den klara formulan är inte frätande och innehåller inga petroleumprodukter som torkar ut och ger fläckar på läderklädsel och accessoarer.

Använd Chemical Guys Leather Conditioner till varje läderrengöring för att vårda, återfukta och skydda lädret, så att det kan se och kännas som det ska i många år framöver. Chemical Guys Leather Conditioner är den professionella hemligheten för att rengöra lädersäten, rattar, växelspakar och till och med accessoarer som kängor, skor, handväskor, börser, plånböcker, ryggsäckar och kontorsstolar.

Skapa nytt liv i ditt läder och återskapa den där naturliga looken och känslan av mjukt läder genom att applicera alla läderdetaljer med Chemical Guys Leather Conditioner.