Chemical Guys Leather Cleaner & Conditioner Kit - AP5-Pack 5568-defaultCombination

Chemical Guys Leather Cleaner & Conditioner Kit

Leather Cleaner and Conditioner Complete Leather Care Kit kommer att ge nytt liv åt ditt läder. Uppnå den naturliga känslan och utseendet av mjukt och fantastiskt läder med hjälp av Leather Cleaner och Conditioner.585,00 kr 10%
650,00 kr
468 exkl. moms
Delivery I Lager

PAKETBESKRIVNING

Leather Cleaner & Conditioner är färglösa och luktfria, vilket betyder att de inte ändrar lädrets naturliga doft och färg. Det är otroligt vackert när lädret behandlas och tas om hand på rätt sätt. Att rengöra och konditionera är mycket viktigt för att lädret ska hålla och se som bäst ut.

Om lädret inte behandlas ordentligt kan det bli torrt, åldrat och sprucket. Ta hand om ditt läder på rätt sätt med Chemical Guys Leather Cleaner & Conditioners.

PAKETINNEHÅLL

Det finns inget bättre än att ha fräscha och fina läderstolar. Det enda problemet är att läderklädsel snabbt tappar sin nya känsla och doft och det blir dessutom bara sämre med tiden. Men med denna produkt behöver du inte tänka på det. 


Varför ska du köpa denna produkt?

 • - Rengör skonsamt utan att skada lädret
 • - Den pH-balanserade formulan ger inte fläckar på läder och ändrar inte dess textur
 • - Bibehåller lädrets styrka, hållbarhet och utseende
 • - Tränger in i lädrets porer och tar bort och avskiljer smuts och oljor
 • - Lämnar inga sura rester och försämrar inte sömnaden

 

Håll dina lädersäten, läderklädsel och accessoarer rena med Chemical Guys Leather Cleaner. Den mjuka rengöringen tar bort smuts, fett, kroppsfetter, svett, matrester och ljusa fläckar från alla typer av naturligt läder, slitstarkt behandlat läder och syntetiskt lädermaterial. Sprillans nytt läder ser inte glansigt ut eller känns halkigt; det är när kroppsfetter, fett och smuts tränger in som det kan få det där blanka utseendet. Chemical Guys Leather Cleaner tar bort och separerar smuts och fett från djupet av materialets porer, vilket säkerställer en komplett rengöring. Den klara formulan är inte frätande och innehåller inga petroleumprodukter som torkar ut och ger fläckar på läderklädsel och accessoarer.

Använd Chemical Guys Leather Conditioner till varje läderrengöring för att vårda, återfukta och skydda lädret, så att det kan se och kännas som det ska i många år framöver. Chemical Guys Leather Conditioner är den professionella hemligheten för att rengöra lädersäten, rattar, växelspakar och till och med accessoarer som kängor, skor, handväskor, börser, plånböcker, ryggsäckar och kontorsstolar.

Skapa nytt liv i ditt läder och återskapa den där naturliga looken och känslan av mjukt läder genom att applicera alla läderdetaljer med Chemical Guys Leather Conditioner.

Chemical Guys Leather Conditioner vårdar och återställer läderprodukter med en fabriksny look och känsla. I motsats till billiga lädervårdprodukter, är Chemical Guys Leather Conditioner fri från petroleumbaser och frätande kemikalier som torkar ut läder, orsakar blekning och missfärgningar, samt lämnar en blank och oljig känsla.


Varför ska du köpa denna produkt?

 • - Mjukgör och återställer läderytor
 • - Utmärkt för säten, dörrpaneler och instrumentbrädor
 • - Torkar så att den är beröringstorr utan den där feta och oljiga känslan
 • - Innehåller Vitamin E och Aloe som återfuktar och vårdar lädret
 • - Fungerar på naturligt läder, slitstarkt behandlat läder, samt syntetiska vinylläderytor
 • - Även användbart på lädermöbler, klädsel, kläder och accessoarer

 

Den eleganta vattenbaserade formulan innehåller Vitamin E och Aloe extrakt som återfuktar läderprodukter och ger en mjuk och smidig känsla. Läder är ett slags skinn som kan spricka, brännas, blekas och missfärgas om det missköts. Normal förslitning från när du kliver in och ut ur bilen kan orsaka att lädret i bilen spricker och går sönder, och när lädret torkar ut skyndar det dessutom på denna process. Applicera Leather Conditioner på lädret precis som salva på hud för att återfukta och vårda läderklädsel på alla bilar. Behandla lädersäten, instrumentbrädor, kontrollpaneler, armstöd och till och med takets insida i alla bilar.

Leather Conditioner innehåller inga frätande ingredienser och är säker att använda på allt naturligt läder, slitstarkt behandlat läder och syntetisk vinylläderklädsel. Erfarna användare brukar till och med använda Leather Conditioner hemma eller på kontoret för att återställa möbler, kläder och accessoarer med den där mjuka känslan av fräscht nytt läder. Regelbunden vård med Leather Conditioner hjälper till att undvika den där uttorkade känslan som kan göra att äldre läderdetaljer spricker.
Återställ och skydda läderdetaljer i bilen med Chemical Guys Leather Conditioner innan de kräver dyr upprustning.