Chemical Guys Leather Quick Detailer 473ml -
  • Reducerat pris
Chemical Guys Leather Quick Detailer 473ml
  • Chemical Guys Leather Quick Detailer 473ml
  • Chemical Guys Leather Quick Detailer 473ml

Chemical Guys Leather Quick Detailer 473ml

224,10 kr 10%
249,00 kr
179.28 exkl. moms
Delivery I Lager

SPI21616

Effektiv läder-detailer för alla typer av läder. Tar bort olja, fingeravtryck, smuts och återfuktar till en fräsch och mjuk yta. 

Munstyckes flödesberäknare

Skriv in uppgifterna i fälten och tryck på beräkna för att få fram korrekt munstycksstorlek

Det är väldigt viktigt att välja rätt diameter på spolmunstycket för att få optimalt tryck och skarphet i strålen. Har man för liten diameter kand det bli att högtryckstvätten inta startar. För stort kan man få dålig effekt.
OBS! Kalkylatorn är endast för en referens, det är ingen garanti på optimal prestanda
Referens

Du ska ha diameter:

Injector Nozzle

Air Injector Nozzle

Diffusor Nozzle

Chemical Guys Leather Quick Detailer rengörar och ger näring åt lädret i ett enda enkelt steg. Den innovativa sprayen tar snabbt och enkelt bort damm, smuts och andra rester. Den lämnar en matt, fräsch och ren yta utan att den känns fet eller hal. Leather Quick Detailer gör det enkelt att fräscha upp allt från ratt, dörrsidor och växelspakar till instrumentpaneler och säten.

Men tillsatt vitamin-E och aloe vera får lädret nödvändiga näringsämnen för att bibehålla sitt vackra ursprungliga uttryck. De avancerade UV-blockerarna förhindrar även att lädret bleks och får sprickor. Om du är på språng och behöver en snabb uppfräschning och förnyelse av läderinredningen är det här definitivt produkten för dig. Det blir inte snabbare!

Användning

1. Spraya lätt över lädret.

2. Sprid ut med en lämplig mikrofiberapplikator.

3. Torka bort resterna med en ren mikrofiberduk.

Orsakar allvarliga ögonskador

Skyddsangivelser

Förvaras oåtkomligt för barn. Använd skyddshandskar/skyddskläder/ögonskydd/ansiktsskydd. VID KONTAKT MED ÖGONEN: Skölj försiktigt med vatten i flera minuter. Ta ur eventuella kontaktlinser om det går lätt.

Fortsätt att skölja. Sök läkarhjälp