precision-coating-applicator - Bollnäs Bilvård Storlek S
  • Reducerat pris
BBV Triple-Density Applicator
  • BBV Triple-Density Applicator
  • BBV High-end Applicator Block
  • BBV High-end Applicator Block

Precision Coating Applicator

27,75 kr 25%
37,00 kr
22.2 exkl. moms
Storlek
Delivery I Lager

2411015

Ett måste för applicering av coating

När man applicerar någon typ av coating/skydd använder man nästan alltid en appliceringsduk, Därför är det viktigt att använda sig av en bra och ren applikator för att för att kunna lägga rätt mängd och i ett jämt lager samt underlättar användning då den stabiliserar duken så att den inte skrynklas. 

Munstyckes flödesberäknare

Skriv in uppgifterna i fälten och tryck på beräkna för att få fram korrekt munstycksstorlek

Det är väldigt viktigt att välja rätt diameter på spolmunstycket för att få optimalt tryck och skarphet i strålen. Har man för liten diameter kand det bli att högtryckstvätten inta startar. För stort kan man få dålig effekt.
OBS! Kalkylatorn är endast för en referens, det är ingen garanti på optimal prestanda
Referens

Du ska ha diameter:

Injector Nozzle

Air Injector Nozzle

Diffusor Nozzle

Information

BBV Dual-Density Applicator är ett måste för dig som vill uppnå perfekt resultat men samtidigt underlätta arbetet. Med en bas som är gjord i neoprenskum så blir den skön och fast att hålla samtidigt som den mjuka skumytan med specialdesignade öppna cellstrukturer ger en mjuk och bra dämpning och ännu ett lager till med en superfin microfiberfilm som är extra skonsam på lacken samt fördelar medlet med jämn precision, vi rekommenderar dock att vira en appliceringsduk runtom applikatorn.

När man applicerar hårdare lack-, glas- fälgskydd så är det viktigt att applicera skyddet i ett jämt lager och med rätt mängd för att få bäst resultat resultat, det är oftast svårt att uppnå jämnt tryck om man endast använder sig av en appliceringsduk. Därför är en applikator ett måste för att uppnå perfekt resultat.

BBV Dual-Density Applicator har en behändig storlek som ger en bra och bekväm greppyta men samtidigt tillräckligt smidig för högre precisions arbeten. Applikatorn har en 5mm skumyta som garanterar att trycket blir densamma utöver hela applikatorn även fast att ytan är ojämn.

Använding

Vira appliceringsduken runtom applikatorn, droppa valfri coating på appliceringsduken, viktigt att droppa på sidan där den mjukare skumytan är på. Applicera sedan på ytan som ska skyddas. Njut av perfekt resultat.

Egenskaper

S = Mått: 50x35x100mm (Bredd-djup-höjd)
M = Mått: 70x35x150mm (Bredd-djup-höjd)
Material: Neopren, Microfiber
Vikt: 15g
Färg: Vit & Grå