Turtle Wax Pro T5 Extra Grovt Polérmedel - Volym 1L
  • Reducerat pris
Turtle Wax Pro T5 Extra Grovt Polérmedel
  • Turtle Wax Pro T5 Extra Grovt Polérmedel

Turtle Wax Pro T5 Extra Grovt Polérmedel

719,10 kr 10%
799,00 kr
575.28 exkl. moms
Volym
Sista produkten i lager

TW31498

Detta är för dig som verkligen behöver hög avverkning för de tuffaste jobben! Tar bort oxidation och 1200 sliprepor snabbt och enkelt. Tillsammans med en Ullrondell får man oslagbar avverkning och får snabbt bort djupa tvättrepor om man vill gå för ett 100% repfritt resultat. 

Munstyckes flödesberäknare

Skriv in uppgifterna i fälten och tryck på beräkna för att få fram korrekt munstycksstorlek

Det är väldigt viktigt att välja rätt diameter på spolmunstycket för att få optimalt tryck och skarphet i strålen. Har man för liten diameter kand det bli att högtryckstvätten inta startar. För stort kan man få dålig effekt.
OBS! Kalkylatorn är endast för en referens, det är ingen garanti på optimal prestanda
Referens

Du ska ha diameter:

Injector Nozzle

Air Injector Nozzle

Diffusor Nozzle

T5 Extra Grovt Polermedel - Extra grova jobb

Detta är för dig som verkligen behöver hög avverkning för de tuffaste jobben! Tar bort oxidation och 1200 sliprepor snabbt och enkelt. Tillsammans med en Ullrondell får man oslagbar avverkning och får snabbt bort djupa tvättrepor om man vill gå för ett 100% repfritt resultat. Tillsammans med en skumrondell kan man få hög avverkning men ändå bra glans. 

Vi rekommenderar att köra BBV Quick Cut Wool eller BBV Cutting Pad tillsammans med detta polermedel. Välj Quick Cut Wool om du ska ta bort repor från slipning eller extremt oxiderad lack, denna kombination ger super snabb avverkning, men behöver oftast poleras ett till steg då det ger hologram / polerrosor. För tvättrepor och lättare oxidation använd BBV Cutting pad, fortfarande en aggressiv kombination men lämnar mycket mindre hologram / polerrosor.

Om Turtle Wax polermedel

Turtle Wax polermedel är helt silikonfritt och är mycket lätt att arbeta med. De har en mycket komplett serie med allt från extremt grovt polermedel till extremt hög glans. Turtle Wax polermedel är extremt dryg och räcker till många bilar. Vi rekommenderar att man kör oscillerande polermaskin tillsammans med BBV's hög kvalitets polerrondeller för maximal effekt, samt livslängd.

BBV Quick Cut Wool: Extrem avverkning, används tillsammans med grova polermedel, tar bort oxidation och sliprepor på nolltid.
BBV Cutting Pad: Skumrondell med mycket hög och aggressiv avverkning, lämnar ändå bra glans.
BBV Medium Cut Pad: Kungen av enstegs-polerrondeller. Bra avverkning och riktigt bra glans tillsammans med ett mellan polermedel.
BBV Gloss Pad: Extremt hög glans och tillräckligt hög avverkning för att få bort hologram / polerrosor. Perfekt avslut.