Turtle Wax Pro T30 Fint Polérmedel - Bollnäs Volym 1L
  • Reducerat pris
Turtle Wax Pro T30 Fint Polérmedel
  • Turtle Wax Pro T30 Fint Polérmedel

Turtle Wax Pro T30 Fint Polérmedel

539,10 kr 10%
599,00 kr
431.28 exkl. moms
Volym
Delivery I Lager

TW31559

Turtle's T30 är för dig som vill ha riktigt högglans, samt ta bort lättare hologram / polerrosor och lite små repor. Men framförallt bygga extremt hög glans. Används oftast som sista steget i polerprocessen. Kan även användas för den som endast vill höga glansen eller polera bort lättare "ojämnheter" som fortfarande är kvar efter lackrengöring.

Munstyckes flödesberäknare

Skriv in uppgifterna i fälten och tryck på beräkna för att få fram korrekt munstycksstorlek

Det är väldigt viktigt att välja rätt diameter på spolmunstycket för att få optimalt tryck och skarphet i strålen. Har man för liten diameter kand det bli att högtryckstvätten inta startar. För stort kan man få dålig effekt.
OBS! Kalkylatorn är endast för en referens, det är ingen garanti på optimal prestanda
Referens

Du ska ha diameter:

Injector Nozzle

Air Injector Nozzle

Diffusor Nozzle

T30 Fin polish

Turtle's T30 är för dig som vill ha riktigt högglans, samt ta bort lättare hologram / polerrosor och lite små repor. Men framförallt bygga extremt hög glans. Används oftast som sista steget i polerprocessen. Kan även användas för den som endast vill höga glansen eller polera bort lättare "ojämnheter" som fortfarande är kvar efter lackrengöring.

T30 går även att använda på nybilar som man direkt vill lägga Ex ett keramiskt lackskydd. Detta för att få bort eventuellt skydd som bilhandlaren har lagt på, samt att få bort kontaminationer som kan vara kvar efter bilens tuffa transport.

Vi rekommenderar att köra BBV Gloss Pad till detta polermedel just för att få så hög glans som möjligt!

Om Turtle Wax polermedel

Turtle Wax polermedel är helt silikonfritt och är mycket lätt att arbeta med. De har en mycket komplett serie med allt från extremt grovt polermedel till extremt hög glans. Turtle Wax polermedel är extremt dryg och räcker till många bilar.

Vi rekommenderar att man kör oscillerande polermaskin tillsammans med BBV's hög kvalitets polerrondeller för maximal effekt, samt livslängd.

BBV Quick Cut Wool: Extrem avverkning, används tillsammans med grova polermedel, tar bort oxidation och sliprepor på nolltid.
BBV Cutting Pad: Skumrondell med mycket hög och aggressiv avverkning, lämnar ändå bra glans.
BBV Medium Cut Pad: Kungen av enstegs-polerrondeller. Bra avverkning och riktigt bra glans tillsammans med ett mellan polermedel.
BBV Gloss Pad: Extremt hög glans och tillräckligt hög avverkning för att få bort hologram / polerrosor. Perfekt avslut.