Turtle Wax Pro TSC Spotless Clean 500ml - Bollnäs
  • Reducerat pris
Turtle Wax Pro TSC Spotless Clean 500ml
  • Turtle Wax Pro TSC Spotless Clean 500ml

Turtle Wax Pro TSC Spotless Clean 500ml

269,10 kr 10%
299,00 kr
215.28 exkl. moms
Delivery I Lager

TW31627

Turtle's TSC kan vara en av de viktigaste delarna i att lackskydda bilen. För att lackskyddet ska kunna fästa på ytan och få optimal hållbarhet och effekt krävs det att lacken är helt ren och fri från oljerester / polerrester / kontaminationer. TSC rengör då och tar bort dessa rester för maximal effekt!

Munstyckes flödesberäknare

Skriv in uppgifterna i fälten och tryck på beräkna för att få fram korrekt munstycksstorlek

Det är väldigt viktigt att välja rätt diameter på spolmunstycket för att få optimalt tryck och skarphet i strålen. Har man för liten diameter kand det bli att högtryckstvätten inta startar. För stort kan man få dålig effekt.
OBS! Kalkylatorn är endast för en referens, det är ingen garanti på optimal prestanda
Referens

Du ska ha diameter:

Injector Nozzle

Air Injector Nozzle

Diffusor Nozzle

Turtle TSC Spotless Clean - Avgörande rengöring inför lackskydd

Turtle's TSC kan vara en av de viktigaste delarna i att lackskydda bilen. För att lackskyddet ska kunna fästa på ytan och få optimal hållbarhet och effekt krävs det att lacken är helt ren och fri från oljerester / polerrester / kontaminationer. Med TSC rengör man enkelt lacken efter polering genom att buffa av med en REN och torr mikrofiberduk. Väldigt lätt arbetad då den dunstar snabbt och efterlämnar inga ränder efter sig. Se i illustration.

Om Turtle Wax polermedel

Turtle Wax polermedel är helt silikonfritt och är mycket lätt att arbeta med. De har en mycket komplett serie med allt från extremt grovt polermedel till extremt hög glans. Turtle Wax polermedel är extremt dryg och räcker till många bilar.

Vi rekommenderar att man kör oscillerande polermaskin tillsammans med BBV's hög kvalitets polerrondeller för maximal effekt, samt livslängd.

BBV Quick Cut Wool: Extrem avverkning, används tillsammans med grova polermedel, tar bort oxidation och sliprepor på nolltid.
BBV Cutting Pad: Skumrondell med mycket hög och aggressiv avverkning, lämnar ändå bra glans.
BBV Medium Cut Pad: Kungen av enstegs-polerrondeller. Bra avverkning och riktigt bra glans tillsammans med ett mellan polermedel.
BBV Gloss Pad: Extremt hög glans och tillräckligt hög avverkning för att få bort hologram / polerrosor. Perfekt avslut.