Rupes D-A Fine Compound 250ml - Bollnäs Bilvård Volym 250ml
  • Reducerat pris
Rupes D-A Fine Compound
  • Rupes D-A Fine Compound
  • Rupes D-A Fine Compound

Rupes D-A Fine Compound

228,60 kr 10%
254,00 kr
182.88 exkl. moms
Volym
Delivery I Lager

9.DAFINE25

Premium polish från Rupes. Ger extremt hög glans med spegel liknande effekt samtidigt som den har helt okej avverkning, så att den ska kunna polera bort eventuella defekter från ett tidigare polersteg. Fungerar som en enstegs produkt eller finish efter ett grövre polersteg. Innehåller slipkristaller som gör att du bibehåller samma stadiga avverkning medan du polerar

Munstyckes flödesberäknare

Skriv in uppgifterna i fälten och tryck på beräkna för att få fram korrekt munstycksstorlek

Det är väldigt viktigt att välja rätt diameter på spolmunstycket för att få optimalt tryck och skarphet i strålen. Har man för liten diameter kand det bli att högtryckstvätten inta startar. För stort kan man få dålig effekt.
OBS! Kalkylatorn är endast för en referens, det är ingen garanti på optimal prestanda
Referens

Du ska ha diameter:

Injector Nozzle

Air Injector Nozzle

Diffusor Nozzle

Vårens nyhet! 

D-A FINE high performance fine polishing compound har utvecklats under lång tid för att man ville kombinera en okej nivå av avverkning med bästa glans och finish. D-A fine är perfekt som ett andra steg efter rep borttagning med D-A coarse eller som en enstegs produkt tillsammans med en gul ull eller skumtrissa. D-A fine lämnar en otrolig finish på i princip alla material som tex lack, gelcoat eller fernissa. Produkten är extremt lätt att torka av för att inte riskera att repa känsliga ytor med mikrofiberduken i onödan. Passar bäst med Rupes oscillerande polersystem.

Teknik
Receptet är vattenbaserat med mycket glans samt en lagom dos med stenhårda små slipkristaller som säkerstället en jämn och konsekvent polering. D-A Fine är väldigt lätt arbetad och lätt att torka av från lacken efter polering. Lämpar sig till alla olika typer av lacker. Används av både amatörer och proffs världen över! 

Vi rekommenderar att använda Rupes gula polerrondell eller BBV Gloss Pad eller BBV Medium Cut Pad.