Rupes D-A Coarse Compound - Bollnäs Bilvård Volym 250ml
  • Reducerat pris
Rupes D-A Coarse Compound
  • Rupes D-A Coarse Compound
  • Rupes D-A Coarse Compound

Rupes D-A Coarse Compound

254,70 kr 10%
283,00 kr
203.76 exkl. moms
Volym
Delivery I Lager

9.DACOARSE25

Rupes heta polermedel som är gjort för oscillerande polermaskiner! Blått i Rupes sortiment betyder hög avverkning. Denna tillsammans med en hög avverkande skumrondell ger snabb avverkning med ett grymt resultat! Tar effektivt bort grova repor. Medlet har även en speciell funktion som gör att det blir genomskinligt snabbt så man enkelt kan se resultatet utan att behöva torka av. Tidsbesparande!

Munstyckes flödesberäknare

Skriv in uppgifterna i fälten och tryck på beräkna för att få fram korrekt munstycksstorlek

Det är väldigt viktigt att välja rätt diameter på spolmunstycket för att få optimalt tryck och skarphet i strålen. Har man för liten diameter kand det bli att högtryckstvätten inta startar. För stort kan man få dålig effekt.
OBS! Kalkylatorn är endast för en referens, det är ingen garanti på optimal prestanda
Referens

Du ska ha diameter:

Injector Nozzle

Air Injector Nozzle

Diffusor Nozzle

Vårens nyhet!

D-A COARSE High performance cut polishing compound är designat för maximal effektivitet. Blå färg hos Rupes är synonymt med hög avverkning, dvs används ofta som ett första steg för att ta bort repor fort på ett objekt i skadat/slitet skick. D-A coarse gör precis detta ihop med maskiner med oscillerande rörelse i Rupes olika polersystem, för bästa avverkning ihop med en aggressiv blå trissa i ull, mikrofiber eller skum. Hög avverkning, minimalt med damm samt väldigt lätt att torka. Polermedlet blir snabbt transparent så det är lätt att se under arbetets gång när reporna är borta. Den hållbara smörjningen bidrar till långa polercykler utan att torka ur.

Teknik
D-A Coarse är ett vattenbaserat polermedel vars recept innehåller låga nivåer av tillsatsämnen samt en stor andel slipmedel. Slipmedlet består av miljoner små slipkristaller som bibehåller sin storlek under hela polercykeln föratt få en trygg och konsekvent avverkning, vilket gör det lätt att få ett strålande resultat som privatperson och proffs.

Vi rekommenderar att köra med Rupes Blåa skumrondell eller BBV Cutting Pad (Eller om man vill ha riktigt snabb avverkning kör BBV Quick Cut Wool)