BBV Medium Cut Pad - Bollnäs Bilvård Diameter 75/95mm
  BBV Medium Cut Pad
  • BBV Medium Cut Pad
  • BBV Medium Cut Pad

  BBV Medium Cut Pad

  89,00 kr
  71.2 exkl. moms
  Ø
  Delivery I Lager

  2125085

  VÄLJ RONDELL STORLEK

  Medium Cut Pad av hög kvalité med lång livslängd. Passar både oscillerande och roterande maskiner. Rondellen har ett ventileringshål för att klara oscillerande maskiner som avger hög värme.

  Polerrondellen är anpassad för att ta bort defekter från lacken, samtidigt som den återskapar högsta glans med tex: BBV Fast Cut 98.

  Tjocklek: 25mm
  Färg: Mörkgrön

  OBS Levereras styckes

  Munstyckes flödesberäknare

  Skriv in uppgifterna i fälten och tryck på beräkna för att få fram korrekt munstycksstorlek

  Det är väldigt viktigt att välja rätt diameter på spolmunstycket för att få optimalt tryck och skarphet i strålen. Har man för liten diameter kand det bli att högtryckstvätten inta startar. För stort kan man få dålig effekt.
  OBS! Kalkylatorn är endast för en referens, det är ingen garanti på optimal prestanda
  Referens

  Du ska ha diameter:

  Injector Nozzle

  Air Injector Nozzle

  Diffusor Nozzle

  Medium Cut Pad är en rondell som är en riktig problemlösare.
  Om det är problem med att få bort hologram eller envisa små repor som inte en vanlig rondell tar, då är detta lösningen på det problemet.
  Rondellen fungerar otroligt bra tillsammans med BBV Fast Cut 98

  Vi kör nästan ALLTID denna polerrondell när en kund vill ha en 1 stegs polering och få bort så mycket repor som möjligt men ändå inte kompromissa på glansen, den perfekt 1 stegs polerrondellen!

  Tjocklek: 25mm
  Färg: Mörkgrön

  BBV's Guide på polerrondell storlek

  Det finns många polerrondells storlekar och många olika storlekar på polermaskiner. De vanligaste på polermaskiner är 75mm (Rupes Mini), 95/100mm (Dubbel oscillerande maskiner), 125mm (Ex Rupes 15) och 150mm (Ex Rupes 21).

  Hur läser jag av dimensionerna?
  Exempel: 125/135x25mm

  Förklaring
  125 - Står för fästytans diameter, dvs om du har en 125mm fästplatta på din polermaskin passar denna bra till din maskin.
  135 - Står för diameter på polerande ytan av rondellen, dvs ytan som berör lacken, oftast har polerrondeller en utstickande design för att de ska kunna nå bättre och minska risken för att man slår i fästplattan i lacken
  25 - Står för tjockleken på polerrondellen.

  Ska jag välja större eller mindre fästyta? 

  Vi rekommenderar att alltid välja exakt storlek eller något större, detta för att minska risken för att fästplattan ska kunna ta i någon känslig yta. Exempelvis om du har 125mm fästplatta på din polermaskin välj inte en 115mm polerrondell, välj istället en 135mm polerrondell.