• Fri frakt över 1200kr

Turtle Wax Polerrondell Vinröd Hex Cone

219 kr
Antal i förpackning: 1
Jämförelsepris / Styck

En grov  polerrondell, som effektivt kan ta bort vanliga repor och ge ett fint djup i lacken. Polerrondellen är i hög kvalité, öppna celler samt ett hexagon mönster som ger extra kylning, detta ger högre livslängd på rondellen. 


Läs mer

VRK32170 Turtle Wax Pro
  • Fri frakt över 1200kr

Hård.

Turtle Wax Pro Serie med polerrondeller är i hög kvalité, gjord i ett slitstarkt skum med öppna celler. Man använder en retikulär tillverkningsteknik där man kontrollerat spränger materialet och stärker håligheter och väggar invändigt. Efter detta blir materialet mjukare men slitstarkare. Detta påverkar kylningen positivt av rondellerna vid högre varvtal och belastning.

Hexagon mönster ger även ökad kylning, detta är särskilt bra för polerrondellens livslängd.

Specifikationer

  • Användningsområden: Polerrondell, rubbing.
  • Färg: Vinröd
  • Bottenstruktur: Hexagon mönster
  • Förpackning: Försluten plastförpackning

BBV's Guide på polerrondell storlek

Det finns många polerrondells storlekar och många olika storlekar på polermaskiner. De vanligaste på polermaskiner är 75mm (Rupes Mini), 95/100mm (Dubbel oscillerande maskiner), 125mm (Ex Rupes 15) och 150mm (Ex Rupes 21).

Hur läser jag av dimensionerna?
Exempel: 125/135x25mm

Förklaring
125 - Står för fästytans diameter, dvs om du har en 125mm fästplatta på din polermaskin passar denna bra till din maskin.
135 - Står för diameter på polerande ytan av rondellen, dvs ytan som berör lacken, oftast har polerrondeller en utstickande design för att de ska kunna nå bättre och minska risken för att man slår i fästplattan i lacken
25 - Står för tjockleken på polerrondellen.

Ska jag välja större eller mindre fästyta? 

Vi rekommenderar att alltid välja exakt storlek eller något större, detta för att minska risken för att fästplattan ska kunna ta i någon känslig yta. Exempelvis om du har 125mm fästplatta på din polermaskin välj inte en 115mm polerrondell, välj istället en 135mm polerrondell.



Senast besökta produkter