BBV Permanent Air Purifier 500ml - Bollnäs Bilvård
  • Reducerat pris
BBV Permanent Air Purifier 500ml
  • BBV Permanent Air Purifier 500ml

BBV Permanent Air Purifier 500ml

149,25 kr 25%
199,00 kr
119.4 exkl. moms
Delivery I Lager

4010500

Förintar källan på lukten istället för att dölja den. BBV Permanent Air Purifier dödar bakterierna, vilket ofta är källan till dålig doft i bilen. Efterlämnar en fräsch och mild lukt av citron. Effektiv mot exempelvis husdjurs lukt, sur lukt från ex fuktighet, unken odör etc. Sprayar enkelt på luktens källa.

Munstyckes flödesberäknare

Skriv in uppgifterna i fälten och tryck på beräkna för att få fram korrekt munstycksstorlek

Det är väldigt viktigt att välja rätt diameter på spolmunstycket för att få optimalt tryck och skarphet i strålen. Har man för liten diameter kand det bli att högtryckstvätten inta startar. För stort kan man få dålig effekt.
OBS! Kalkylatorn är endast för en referens, det är ingen garanti på optimal prestanda
Referens

Du ska ha diameter:

Injector Nozzle

Air Injector Nozzle

Diffusor Nozzle

Ta bort dålig lukt! Permanent!

Många doft sprayer döljer endast den dåliga lukten, BBV Permanent Air Purifier bakterierna vilket oftast är källan till dålig lukt. Exempelvis om du har haft en blöt tygmatta längre tid kan det lukta surt, då har det mest troligen blivit en bakterie odling. Även husdjurs lukt kan vara svår att få bort. BBV Permanent Air Purifier efterlämnar en fräsch men väldigt mild doft av citron. 

Information

  • Volym: 500ml
  • Användningsområde: Luktborttagare / doftare
  • Doft: Mild citron

Hur använder jag denna produkt?

Det är väldigt enkelt att använda, spraya enkelt på produkten där du tror att lukten kommer från, spraya ett tunt heltäckande lager med, låt torka några minuter, klart.
OBS: Det som är viktigt är att om det är någon mer källa än bakterierna som finns kvar måste man avlägsna det för att få ett permanent resultat. Dvs om du spillt mjölk i textilmattan måste det avlägsnas innan med Ex våtdammsugning för att få ett HELT permanent resultat, detta för att mjölken som finns kvar i mattan kommer bara generera nya bakterier.

Säkerhetsinfromation

Inte klassificerad enligt förordningen (EG) nr 1272/2008 (CLP)

Nerladdning

SDB BBV Permanent Air Purifier

SDB BBV Permanent Air Purifier

Nerladdning (279.72k)