Twin Tool Bilhandlar Polerkit - Bollnäs Bilvård AP5-Pack 6268-defaultCombination

Twin Tool Bilhandlar Polerkit

Inga fler "bilhandlar poleringar"!

Detta kit är för dig som vill kunna polera snabbt och effektivt utan chans för hologram och att bränna genom lacken.


x 10


Ø
 • 95/105X25mmFärg
 • Blå
 • Rosa
2 999,00 kr 1 174,00 kr
4 173,00 kr
2399.2 exkl. moms
Sista produkten i lager

PAKETBESKRIVNING

Vill du kunna polera en eller flera bilar snabbt och effektivt men fortfarande inte fuska på kvalitén? Då är detta kit för dig

Vi har utformat det här kittet så att vem som helst ska kunna polera en bil snabbt och enkelt med bra resultat utan att behöva oroa sig om hologram eller att bränna sig genom. 

Inga fler "Bilhandlar poleringar" 

Det man får se mycket från bilhandlare är att när de polerat sina bilar innan försäljning är det oftast väldigt grova hologram och dålig glans i bilen, det är eftersom att de har använt en roterande maskin eller troligtvis fel polerrondell och medel eller båda. Med detta kit är det i princip omöjligt att få några hologram eftersom att maskinen är oscillerande (läs mer här) vilket ger bättre finish utan hologram och att medlet och polerrondellerna är perfekt för enstegspoleringar som kommer ge högglans utan hologram.

2 i 1, One Step Finish medel.

Medlet är även en 2 i 1 produkt, den polerar med hög glans finish som fortfarande plockar bort de flesta repor effektivt och har även ett vax i sig som ger ökad glans och ger bilen ett skydd i ca 6 månader. Det betyder att du endast behöver köra ett poleringssteg för istället för 2 eftersom att du polerar och vaxar samtidigt. 

Snabbhet, effektivitet och enkelhet

Med dubbla plattor på 100mm som fungerar med 125-140mm polerrondeller blir effektiviteten extremt hög då du kan avverka mycket större ytor men fortfarande på ett mycket smidigare sätt än om du skulle köra en extremt stor platta på en enkelpolermaskin.

PAKETINNEHÅLL

Vibrationsdämpad oscillerande polermaskin med låg- vikt och ljudnivå samt extra stöd för remmen som ger betydligt lugnare gång.


Vibrationsdämpad oscillerande polermaskin med låg- vikt och ljudnivå samt extra stöd för remmen som ger betydligt lugnare gång.
 
Maskinen är tillverkad för att köras under längre tidsperioder, och den är smidig och lättare än liknande maskiner på marknaden.

Fördelar:
Dubbeloscillerande
Låsbar strömbrytare
Dubbla polerhuvuden
Steglös varvtalsreglering
Vibrationsdämpat handtag
Automatisk kuggremsjustering

Produktfakta
Fabrikstillverkad av högsta kvalité
Ställbart varvtal 1400-6500 v/min
Elanslutning 230V 60Hz  2,4A  850w
Två polerhuvud 100mm för 125- 140mm mm trissor
För både rubbing och polering/vaxning
Bil, Båt, och Husbil/vagn
Nätsladd 4,0m med stickpropp
Ljudtrycksnivå 81 dB (A)
Ljudeffektsnivå 92 dB (A)
Vibrationsvärde ah 3,0 m/s2
Vikt 3,1kg
Sidorörelse per fästplatta: 16-17mm

1st Väska ingår
2st Reservkol ingår
2st Rondeller 125X25 ingår

CE märkt för EU

GARANTI 6 MÅNADER 

Gäller endast fabriksfel, ej handhavande eller vårdslöshantering

Svart HD Medelhård Pad med hög densitet för polering & rubbing. Extra aggressiv. 30 mm tjock fasad rondell med öppna celler för bättre luftgenomströmning och bättre resultat


Polerrondeller är perfekta för att återställa och polera repiga och matta lacker. Våra rondeller produceras av högkvalitativa skummet och är utmärkta för polering av billack, metall och plast. Våra polerrondeller är konstruerade med en öppen cellstruktur som ger rondellen möjlighet att lufta vilket förhindrar överhettning av ytan och ger bättre och jämnare poler resultat. Det förlänger även livslängden på polerrondellen och under lättar rengöring.

Försedd med kardborre fästyta i velour.

BBV's Guide på polerrondell storlek

Det finns många polerrondells storlekar och många olika storlekar på polermaskiner. De vanligaste på polermaskiner är 75mm (Rupes Mini), 95/100mm (Dubbel oscillerande maskiner), 125mm (Ex Rupes 15) och 150mm (Ex Rupes 21).

Hur läser jag av dimensionerna?
Exempel: 125/135x25mm

Förklaring
125 - Står för fästytans diameter, dvs om du har en 125mm fästplatta på din polermaskin passar denna bra till din maskin.
135 - Står för diameter på polerande ytan av rondellen, dvs ytan som berör lacken, oftast har polerrondeller en utstickande design för att de ska kunna nå bättre och minska risken för att man slår i fästplattan i lacken
25 - Står för tjockleken på polerrondellen.

Ska jag välja större eller mindre fästyta? 

Vi rekommenderar att alltid välja exakt storlek eller något större, detta för att minska risken för att fästplattan ska kunna ta i någon känslig yta. Exempelvis om du har 125mm fästplatta på din polermaskin välj inte en 115mm polerrondell, välj istället en 135mm polerrondell.

Datablad

Användningsområde
Rubbing / Grovrubbing

Enstegsprodukten som snabbt och effektivt löser oxidation och polerar bort lättare repor. Produkten lämnar samtidigt en fantastisk glans och ger ett långvarigt skydd i ca 6 mån.


Polera lätt!

BBV One Step polish är ett enstegs-polermedel som effektivt tar bort mindre repor, oxidation och andra defekter på lacken samtidigt som den efterlämnar fin glans och ett skydd som håller i cirka 6 månader. Du kan själv välja hur mycket repor eller hur mycket glans du vill ha med hjälp av val av poler-rondell.

Specifikationer

 • Användningsområde: Enstegspolering
 • Volym: 250ml 
 • Egenskaper: Karnaubavax, innehåller ej silikon


Exempel på hur effektiv produkten är:
Vänstra delen är orörd
Högra delen är polerad med BBV One Step Finish och BBV Cutting Pad


Polerad huv

Säkerhetsinformation

Datablad

Användningsområde
Vax / Finish
Användningsområde
Finish / Polish

Våra mest använda microfiberdukar i våran egen rekond! Enkelt att buffa bort polermedel, vax, lackskydd och vatten, helt utan ludd och repor! Högsta kvalitet, mycket mjuka och extremt högasborberande. Laserskurna och förpackade under leverans vilket eliminerar risken för repor! Absoberar vatten 8 gånger sin egen vikt och torkar på halva tiden jämfört med andra dukar

Tvättbara


BBV Microfiber Towels 40x40 10 pack!

Våra mest använda microfiberdukar i våran egen rekond, inte utan anledning!

Gör det extremt enkelt att buffa bort polermedel, vax, lackskydd och vatten, helt utan ludd och repor!

Dessa mikrofiberdukar är av högsta kvalitet, mycket mjuka och extremt högasborberande.

Dukarna är laserskurna och förpackade under leverans vilket eliminerar risken för repor! Absoberar vatten 8 gånger sin egen vikt och torkar på halva tiden jämfört med andra dukar.

Kan tvättas och återanvändas.

Användningsråd: Själva mikrofiberduken repar inte underlaget, men den kan fånga upp material som repar. Rengör därför duken ofta för bästa resultat!

Varför denna produkt?

 • Högabsoberande!
 • Laserskurna och tillsluten förpackning.
 • Mjuka och skonsamma
 • Absorberar vatten

Specifikation:

 • Färg: blå, rosa,
 • Mått 40x40cm
 • GSM (gram per kvadratmeter) 250∑
 • Mikrofiber 100%
 • Polyester 80%
 • Polyamid 20%

Tvättråd:

Det är viktigt att tvätta microfiberdukar på rätt sätt, annars tappar de sin mjukhet och uppsugningsförmåga. Vanligt tvättmedel och sköljmedel för kläder är tillverkad för att ge kläderna en skyddande vätske-frånstötande yta, motsatsen till vad vi vill att våra microfiberdukar ska ha. Använd därför endast dedikerat tvättmedel just för microfiber.

 • Maskintvätt 40°
 • Torktumlare max 55°
 • Använd ej sköljmedel eller vanligt tvättmedel för kläder!
 • Flytande tvättmedel BBV Microfiber Wash rekommenderas.