BBV Water Catcher 55x65cm 600GSM - Bollnäs Bilvård Storlek 40x60cm
  BBV Water Catcher 600GSM
  • BBV Water Catcher 600GSM
  • BBV Water Catcher 600GSM

  BBV Water Catcher 600GSM

  199,00 kr
  159.2 exkl. moms
  Storlek
  Delivery I Lager

  1410115

  Duken vävs av samma typ av mikrofiber som används i våra kläder och handdukar mm, men vävd på ett mycket speciellt sätt.

  Vid första anblicken ser det ut som om det finns en duk inne i duken, medan det i själva verket är en vävnad som fångar vatten och för den till kärnan av duken.
  torkar snabbt, utan att lämna några rester eller ränder.

  Att torka bilen är ett steg många glömmer bort, det är även därför det är väldigt vanligt med kalk på lacken och mest synligt på rutor och sidospeglar, vilket försämrar sikten och i sin tur gör det farligt, särskilt på kvällen då kalkfläckarna syns mycket mer. Därför är det bra att ha med sig en torkduk som är skonsam mot lacken och får bort vatten snabbt och effektivt.

  (Skulle det vara så att du redan har kalk på bilen och har svårt att få bort det rekommenderar vi Energo Labocosmetica, så försvinner kalken utan bekymmer!

  Duken lämnar inget ludd, den är fullständigt skonsam mot alla ytor såsom färg, glas, krom, plast och aluminium.
  Den mjuka mikrofibern torkar bort varje bit av fukt för att ge din bil en ren yta, helt fri från vattenfläckar och ränder.

  Duken använder en teknik som kallas kapillär.
  Dvs. tyger som består av tusentals mikroskopiska "rör" som suger upp vätska.
  Genom att använda denna teknik på mikroskopnivå inom textil, erhåller man ett tyg drar bort fukt med blixtens hastighet.
  I kombination med den särskilda vävstrukturen i en tjock duk, flerskikts kapillärer, och därför kan den inte bara absorbera vatten snabbt, men också i imponerande mängder.
  Detta ger fantastisk wow kännsla.

  Storlek: 55x65cm & 40x60c, (VÄLJ STORLEK)
  tvättas separat, utan sköljmedel vid 60 ° C
  Lufttorkas inomhus. Använd inte torktumlaren.

  Hur du underhåller din torkduk för att den inte ska tappa uppsugningsförmågan!
  Det finns många punkter men det viktigaste enligt oss är

  • Skölj bilen noggrant särskilt vid användning av vaxschampo, ligger det kvar på ytan så vaxas duken och den blir vattenavvsiadne
  • Använd inte torkstöd metoden, när man sprayar ut sprayvax på en blöt yta och sedan torkar med duken, lika här blir duken vattenavvisande och tappar effekt.
  • Tvätta inte duken med vanligt tvättmedel eller sköljmedel för kläder, vanligt tvättmedel är gjort för att få dina kläder att bli mer vatten och smutsavvisande, exakt det du INTE vill att du torkduk ska göra! Använd istället en specifik microfibertvätt, BBV Microfiber Wash

  In action, visa i helskärm för att verkligen se hur mycket vatten det ligger på bilen samt hur torrt det blir efteråt!