Tryckspruta för kallavfettning. Prisvärd med hållbar - Bollnäs Bilvård Färg Röd
  Tryckspruta 1,5L
  • Tryckspruta 1,5L

  Tryckspruta 1,5L

  149,00 kr
  119.2 exkl. moms
  Färg
  Delivery I Lager

  9087301174

  Tryckspruta som tål starkare kemikalier. Vi har själv provat denna i vår tvätthall i över ett år nu. Den mest prisvärda kemresistena trycksprutan enligt oss. Sjukt bra spraybild och lätt att pumpa.

  Känns inte lika Premium som Kwazar's Venus Super HD 1.5L men håller minst lika bra och har lika bra spraybild.

  Specifikationer

  • Användningsområde: Tryckspruta
  • 1,5L
  • Justerbart munstycke
  • Låsning på spraytrigger för kontinuerlig spray

  En robust tryckspruta med Vitonpackning som har en en ruskigt bra spraybild som ger en tunn och fin mist för att få så låg förbrukning som möjligt.

  Vi har testat 4 sprutor med 4 olika typer av kem.

  Kallavfettning - Denna har vi provat längst, ungefär 1 år nu, med medel ståendes hela tiden, inga problem. Vi har rengjort munstycket framtil en gång med endast vatten.

  Alkalisk Avfettning - Vi har kört Arti Green Plus och Prewash Foam (pH 12-13) på normal och stark spädning med medel ståendes, i ungefär ett halvår nu utan problem.

  Syra - V har kört BBV Wheel Cleaner Acid med pH 2! Den har vi kört i koncentrat ståendes, det blir inte så bra spraybild eftersom medlet är väldigt tjockt, men de har vi också kört ungefär ett halvår nu.

  Flygrostborttagare - Vi har kört med våran BBV Iron X V2, som löser flygrost, den är pH neutral men är aggressiv mot metaller, vilket många trycksprutor oftast har i form av en vikt på botten eller i genomföring i triggern/sprayhuvudet, men vi har kört den ungefär ett halvår nu och det är inga problem.

  (Test senast uppdaterat: 20 Januari 2023)